Міцний фундамент - основа гарного будинку. Якщо ви не збираєтеся будувати замок з піску у своїй компанії або погано-спроектовану систему, почніть автоматизацію бізнесу з підготовки.

Чим відрізняється гарна система від поганої?

 Хорошу автоматизирующую систему в компанії легко дізнатися. Співробітники злагоджено виконують свої функції, логістика компанії системна, клієнти задоволені, замовлення виконуються вчасно, поповнення запасів своєчасно. З допомогою накопичених даних ведеться якісна аналітика, програмне забезпечення відповідає нормам чинного законодавства, оновлюється і підтримується в актуальності.
В поганій інформаційній системі всі процеси розрізнені, немає єдиного інформаційного поля, часто процеси не доводяться до логічного завершення і причина цього невідома.

Навіщо проектувати інформаційну систему?

 Щоб перевезти вантаж спеціаліста з логістики необхідно знати: пункт навантаження, пункт розвантаження, тоннаж, габарити, вартість перевезення і т. д.
З інформаційною системою те ж саме. Для того, щоб якісно автоматизувати бізнес необхідно знати його суть. Звичайно, найкраще суть бізнесу знає його власник (керівник). Всі бізнес-процеси, ієрархію, складності, особливості власник компанії знає і розуміє краще за всіх, але тільки лише цих знань недостатньо для того, щоб як слід спроектувати транслювання реальні (фізичні) процесів в програму. Керівник або власник може бути прекрасним бізнесменом, аналітиком, управлінцем, але розробку автоматизують проектів доцільно довірити фахівцям з інформаційних технологій, а саме з області інформаційних технологій щодо впровадження корпоративних інформаційних систем. Це звичайно ж не означає що власник бізнесу повинен повністю відокремитись від процесу і не брати жодної участі у впровадженні. Навпаки, його досвід і погляди допоможуть спільно з фахівцями ІТ розробити саму близьку до ідеальної систему управління бізнесом.

З чого починається і чим закінчується проект?

 Проект автоматизації починається з передпроектного дослідження. Це може бути просто обговорення існуючих бізнес-процесів, реальна демонстрація або просто постановка конкретних завдань перед автоматизатором. На підставі передпроектного дослідження складається календарний план впровадження і технічне завдання. В залежності від масштабів технічне завдання може бути коротким (невеликі доопрацювання системи) або розгорнутим, з докладним описом впроваджуваної системи. У класичному технічному завданні вказуються: мета, результат, система, на підставі якої впроваджується проект, технічний опис способів реалізації завдань. Технічне завдання не твердо-регламентований документ, тому за погодженням сторін зміст тех. завдання може обумовлюватися, доповняться і т. д. Але в будь-якому проекті автоматизації одне залишається незмінним, технічне завдання - головний документ, згідно якого буде розроблятися і упровадяться система. Тому так важливо як слід спланувати подальші дії розробників в технічному завданні. Після розробки рішення здається клієнтові в дослідну експлуатацію, після чого проводяться фінальні коригувальні зміни в рішенні. Власне технічне завдання і складається для внесення максимальної ясності в проект, щоб на фінальній стадії складання проекту звести до мінімуму післяпроектні доопрацювання і не відсувати терміни здачі рішення в робочу експлуатацію.

Чому наші проекти?

 Ми хочемо допомагати людям. Ця головне наше правило. Ми знаємо, як це робити. Фахівці нашого проекту володіють практичним досвідом автоматизації бізнес-процесів компаній. З 2009 р. накопичений досвід автоматизації виробничих, торгових, дитрибуторских компаній та ін. сфер діяльності. Розробляючи проекти по автоматизації ми не рвемося довести, що ми кращі. Ми прагнемо підійти з розумінням до потреб замовника, налагодити чесні і довготривалі стосунки. Наш замовник не заплатить повну вартість за підготовлений проект, якщо йому здасться що проект підготовлений недостатньо сумлінно або не враховує всі ваші побажання.

 

Проектуйте свою систему, для вдобного доступу до інформації!

ВИКОНАНІ ПРОЕКТИ

Наші проекти | Софт | Послуги | Програмування | Оренда сервера | FAQ

Супровід, доопрацювання, консультація, навчання, по програмі 1С. Інформаційно-технічний консалтинг, погодинна і відрядна оплата. Запуск нових проектів, реалізація рішень під ключ.

© 2024 ЕРП ПРОЕКТ